Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از گذشت بیش از یک دهه از زمان آغاز عملیات ساخت بیمارستان جدید در شهرستان سراوان، چندین هزار نفر از مردم شرقی ترین نقطه کشور همچنان چشم انتظار افتتاح این مرکز درمانی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ سال هاست چند هزار نفر از مردم سه شهرستان سراوان، سیب و سوران و مهرستان سیستان و بلوچستان در جنوب شرق ترین نقطه کشور، چشم انتظار افتتاح یک بیمارستان هستند اما گویا هنوز مسئولان تدبیری برای راه اندازی آن و پایان دادن به این انتظار 11 ساله ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیمارستانی که کلنگ ساخت آن در سال 88 در سراوان به زمین زده و قرار شد، احداث آن مرهمی بر زخم های مردم رنجدیده این منطقه باشد، مردمی که برای درمان مجبور به پیمودن فاصله بیش از 300 کیلومتری تا مرکز استان سیستان و بلوچستان هستند، آن هم در جاده هایی غیراستاندارد که هر روز به آمار تصادفات آن افزوده می شود.
 
پس از گذشت بیش از یک دهه از زمان کلنگ زنی این بیمارستان، دولتی ها بارها وعده افتتاح آن را را به مردم منطقه دادند، اما هر بار این وعده به زمان دیگری موکول شد و با وجود شیوع کرونا و نیاز مبرم به این بیمارستان، هنوز خبری از افتتاح آن نیست.

انتظار بی پایان

دهواری یکی از شهرندان سراوانی ضمن ابراز گلایه از وعده های نافرجام دولتی ها گفت: کلنگ احداث بیمارستان جدید سراوان سال 88 به زمین زده شد، اما همچنان پس از گذشت یک دهه باید چشم انتظار افتتاح این بیمارستان و بهره برداری از خدمات درمانی آن باشیم.

 وی اضافه کرد: بسیاری از شهروندان برای درمان به مرکز استان مراجعه می کنند که علاوه بر سختی بیماری، باید رنج پیمودن 300 کیلومتر طول مسیر سراوان به زاهدان را نیز تحمل کنند.

این شهروند سراوانی ادامه داد: با توجه به اینکه در مهرستان و سیب و سوران بیمارستان وجود ندارند، مردم این منطقه نیز برای درمان به دلیل  همجواری با سراوان، به این شهر مراجعه می کنند.

دهواری گفت: در حال حاضر با توجه به جمعیت بالای این منطقه، بیمارستان رازی پاسخگوی نیاز مردم سه شهرستان سراوان، سیب و سوران و مهرستان نیست که از متولیان امر انتظار می رود هر چه سریعتر بیمارستان ایرانمهر را افتتاح کنند تا مردم بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.


زمان افتتاح؛ همچنان نامشخص

در همین راستا علی رضا شهرکی، فرماندار سراوان در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: بیمارستان ایرانمهر شهرستان سراوان بیش از 90 درصد پیشرفت فزیکی دارد و یکسری کارهای فنی باقیمانده توسط پیمانکار در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه باید پروانه بهره برداری پس از اخذ تأییدیه های مورد نیاز صادر شود، ادامه داد: روند ادارای دریافت پروانه بهره برداری در حال انجام است که پیش بینی می شود تا یک ماه آینده به اتمام برسد، اما زمان افتتاح بیمارستان ایرانمهر هنوز اعلام نشده است.

فرماندار سراوان افزود: 160 تخت این بیمارستان در یک مرحله تأمین شد و 130 تخت دیگر نیز از وزارت خانه در حال حمل است.

شهرکی با اشاره به این که قرار بود با احداث و افتتاح بیمارستان ایرانمهر در سراوان  فعالیت بیمارستان رازی متوقف شود، اضافه کرد: به دلیل دغدغه ای که در این منطقه وجود داشت و با توجه به نیاز مردم شهرستان مقرر شد که با حفظ بیمارستان قدیم، بیمارستان جدید به عنوان کمک دوم فعالیت کند.

وی با اشاره به اینکه با افتتاح بیمارستان ایرانمهر ظرفیت بیمارستانی شامل بستری، خدمات سرپایی و خدمات تخصصی دو برابر می شود، گفت:  50 متخصص در شهرستان سراوان در حال فعالیت هستند که قاعدتا با افتتاح بیمارستان ایرانمهر تعداد پزشکان متخصص نیز در شهرستان افزایش می یابد.

مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات درمانی

فرماندار سراوان با بیان اینکه می توانیم خدمات بهتر و مطلوب تری در بستری داشته باشیم، خاطر نشان کرد: با توجه به شاخص های درمانی در این شهرستان، سراوان می تواند به یک قطب درمانی تبدیل شود.

شهرکی اضافه کرد: پس از شهر زاهدان که دارای آزمایشگاه کرونا است، اولین آزمایشگاه بیرون از ستاد در سراوان راه اندازی شد که می توان گفت این شهرستان تقریبا به یک قطب بهداشتی، درمانی و پزشکی منطقه جنوب شرق که با مرکز استان بیش از 300 کیلومتر فاصله دارد، تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: راه اندازی بیمارستان ایرانمهر در شهرستان سراوان هم از نظر اقتصادی و هم از نظر ارائه خدمات درمانی، بستری و تخصصی پزشکی بهتر از قبل در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

فرماندار سراوان اذعان کرد: از نظر تجهیزات این بیمارستان دارای اولین سی تی اسکن تمام دیجیتال استان، نصب 100 درصدی دستگاه رادیولوژی و دارای یک سری تجهیزات درمانی به روز و پیشرفته است که به نسبت از سایر شهرستان ها ارتقای ویژه داشته ایم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرماندار سراوان شهرستان سراوان برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۸۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب

حامد(میلاد)منصوری: به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: خوزستان و خاصتا اهواز که مرکز استان است و میشه گفت که مرکز جنوب غرب کشور هم است از وجود بیمارستان مجهز مدرن و بروز چشم و قلب محروم است

در صورتی که در چندین استان می بینیم که بیمارستان های مجهزی وجود دارد که مردم خوزستان با وجود دوری و سختی راه برای درمان خود به این استان ها جهت درمان مراجعه میکنند

باید دید دلیل علت عدم پیگیری مسئولان ارشد استان و بخصوص نمایندگان مجلس و دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای ایجاد بیمارستان چشم و قلب در مرکز استان چیست؟

ایا حق خوزستانی ها نیست که یک بیمارستان مجهز با امکانات بروز و پزشکان متبحر داشته باشند

خوزستانی که قلب تپنده ایران بوده و هست و همیشه محرومیت در این استان بیداد میکند و هیچ وقت از ثروتی که دارد برای مردمش در جهت امکانات رفاهی و سلامت استفاده نشده است و مردم همیشه مجبور هستند صدها کیلومتر را طی کنند تا برای درمان و سلامتی خود به تهران،اصفهان یا شیراز بروند.

علت این کم کاری و بی توجهی ها به سلامت مردم چه چیزی است؟

استانی که در مجلس ۱۸ نمانیده و در خبرگان ۶ نماینده دارد و معاون اول دولت هم یک خوزستانی است ولی توان پیگیری ساخت چند بیمارستان مجهز را در مرکز استان ندارند

شهرستانی جدید کرخه خوزستان بدون بیمارستان و درمانگاه دولتی شبانه روزی است و مردم برای درمان مجبور به تردد به شوش یا اهواز هستند

شوش با جمعیت بالایی که دارد یک بیمارستان قدیمی بدون امکانات کافی دارد که نیازهای مردم را بخوبی برطرف نمیکند و همیشه مورد انتقاد مراجعین بوده و بارها شاهد بودیم که نارضایتی مردم را به همراه داشته است

لذا امیدواریم دولت، نمانیدگان خبرگان ،مجلس و مسئولان کشور برای ساخت بیمارستان های مجهز در خوزستان اقدامی انجام دهند که مقداری از محرومیت این استان ثروتمند جبران شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902055

دیگر خبرها

  • ترافیک سنگین در محور رشت - قزوین و ورودی رودبار
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری