Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته شهردار سراوان بیمارستان ایرانمهر اقدام به تصرف معبر عمومی کرده است که غصب و تجاوز به حقوق شهروندان محسوب می‌شود و شهرداری باید با عوامل متصرف معبر عمومی برخورد قانونی داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ روز گذشته کلیپی در فضای مجازی با عنوان تخریب دیوار بیمارستان ایرانمهر در سراوان توسط شهرداری و حیف و میل بیت المال در این شهرستان به سرعت انتشار یافت که اعتراضاتی را به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به نارضایتی ها و اعتراضات پیرامون اتفاق رخ داده در این کلیپ، خبرنگار ما این موضوع را از فرماندار و شهردار سراوان پیگیری کرد.
برخورد قانونی با عوامل متصرف معبر عمومی
  مجید احلال زهی شهردار سراوان در این خصوص به خبرنگار ما گفت: بر اساس تبصره ۶ ماده ۹۶ قانون اصلاح شهرداری، اراضی کوچه‌های عمومی، میدان‌ها، پیاده‌روها، خیابان‌ها و به طور کلی معابر و بستر رودخانه‌ها و درخت‌های معابر عمومی واقع در محدوده هر شهر که مورد استفاده عموم است ملک عمومی محسوب و در مالکیت شهرداری است.   وی اضافه کرد: بیمارستان ایرانمهر اقدام به تصرف معبر عمومی کرد که این کار غصب و تجاوز به حقوق شهروندان محسوب می‌شود و شهرداری باید با عوامل متصرف معبر عمومی برخورد قانونی داشته باشد.   شهردار سراوان ادامه داد: زمین واگذاری از مسکن و شهرسازی برای بیمارستان مطابق طرح نقشه کاربری طی قرارداد شماره  ٨٩٧ مورخ 25 بهمن 89 که با متراژ مشخص که بدون پرداخت عوارض و مجوز حصارکشی مبادرت به حصارکشی اضافه از مازاد قرارداد از کاربری عمومی معابر به مساحت 10 هزار و 81 مترمربع شد که توسط اجرایات شهرداری طبق ماده ١٠٠قانون شهرداری ها از ادامه حصارکشی جلوگیری به عمل آمده است.   احلال زهی خاطر نشان کرد: مسیل آب های سطحی شهرک های سبحان، مهر و شرکت تعاونی مسکن جهاد و فرمانداری از زمین مذکور است که مطابق با مطالعات و طراحی دفع آب های سطحی به صورت کانال دیده باشد که انجام نشده است.   وی تصریح کرد: ساخت بناهای اضافه مازاد بر پروانه ساخت بیمارستان بالای ٤٠٠مترمربع است که مدیران وقت شبکه بهداشت و درمان موظف و متعهد به اجرای قانون هستند.   عدم واگذاری مغازه های در حال ساخت ضلع جنوبی بیمارستان ایرانمهر
  به گفته این مقام مسئول مغازه های درحال ساخت ضلع جنوبی خیابان بیمارستان با تغییر کاربری در کمیسیون ماده پنج به تجاری با مالکیت اعیان برای شهرداری از تفکیک اجرای تبصره چهار ماده ١٠١قانون شهرداری هادر حال احداث است و به اشخاص حقیقی و حقوقی واگذار نشده و مزایده ای هم در این خصوص برگزار نشده است.   احلال زهی گفت: شهرداری و شورای اسلامی شهر مستند به ماده ۶۹۸ قانون مجازات اسلامی (تشویش اذهان عمومی) وماده ۱۸قانون جرایم رایانه ای علیه افرادی که خلاف واقع جهت تشویش اذهان عمومی کلیپی منتشر کرده اند در محاکم قضایی طرح شکایت کرده است.    وی با اشاره به اینکه شهرداری در چندین مرحله به پیمانکار تذکر داده و موظف به جمع آوری وسایل کار شده کرده است، تصریح کرد: تازمانی که بیمارستان در اختیار مسکن بوده تصرف و بی قانونی صورت نگرفت اما پس از واگذاری به شبکه بهداشت اقدام به تصرف زمین اضافه کردند.   شهردار سراوان اذعان کرد: کاربری زمین برای بهداشت به همین مساحت ذکر شده در قرارداد بود که تحویل شده و مابقی اراضی تصرفی مازاد برای توسعه آتی بیمارستان نیست و معبر عمومی است که بیمارستان نمی تواند محصور کند.   احلال زهی در پاسخ به این سوال که آیا تخریب با مجوز دادستانی انجام شده است، گفت: تخریب انجام نشده، فقط 20 متر دیوار بلوکی در ارتفاع ٦٠سانت بود که شهرداری می تواند با توجه به صراحت قانون شهرداری در خصوص جلوگیری تصرف از معابر اقدام کند.
پرداخت خسارت بر عهده پیمانکار است

علیرضا شهرکی فرماندار سراوان نیز گفت: پیمانکار بدون اخذ هیچ گونه مجوز و پروانه کار اقدام به ساخت و ساز کرد که طبق قانون باید جلوی اقدام وی گرفته می شد.   وی با اشاره به تعرض پیمانکار به معبر عمومی که چندین مرحله به صورت کتبی تذکر گرفته است، ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی در آن زمان متعهد شد پیمانکار را توجیه کند که در محل مشخص شده و حصار کشی شده ساخت و ساز انجام دهد.   فرماندار سراوان اضافه کرد: به پیمانکار سه مرحله به صورت کتبی تذکر داده و صورت جلسه شد، لذا خسارات ایجاد شده را باید پیمانکار پرداخت کند و هیچ پولی از بیت المال پرداخت نخواهد شد.   شهرکی خاطر نشان کرد: علی رغم تذکرات و صورت جلسه های انجام شده اما باز هم پیمانکار با بی توجهی به اخطارها، سرخود به این کار ادامه داد و به معبر عمومی تعرض کرد وپرداخت خسارت بر عهده پیمانکار است چرا که وی تخلف کرده و باید پاسخگوی تخلف خود باشد.
  لازم به ذکر است که خبرنگار ما جهت پیگیری بیشتر این موضوع با رئیس بیمارستان ایرانمهر سراوان تماس گرفت اما موفق به برقراری ارتباط نشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمارستان ایرانمهر شهردار سراوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۵۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟

به گزارش خبرنگار مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا، حصارهایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

تلاش خبرنگار مهر با مدیران سازمان بوستان‌ها هم به نتیجه نرسید.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

کد خبر 6095499 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها؛ این همه اصرار برای چی؟
  • (عکس) ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها
  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها (+ عکس) / دیوار کشی در بخش‌هایی از این بوستان قدیمی تهران
  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها؛ دیوار کشی در بخش‌هایی از این بوستان قدیمی تهران/ عکس
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد